CLICK4FOODJäähdytetty lokerikkojärjestelmä elintarvikkeiden verkkokauppaan

Haluaisitko tietää enemmän?

Kerromme sinulle mielellämme Click4Food-konseptin hyödyistä. Syötä alla oleviin kenttiin yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lue lisää
Jaa tämä sivu

Click4Food – uudenlaista mukavuutta Turvallinen ratkaisu verkkokaupassa ostettujen elintarvikkeiden toimituksiin

Click4Food muodostuu lämpötilasäädetyistä lokeroista, käyttöliittymämoduulista ja tilausten hallinnan ja lämpötilan hallinnan pilvipalveluista. Järjestelmä on täysin riippumaton eikä edellytä mitään liitäntöjä kaupan muihin sovelluksiin tai laitteisiin. Click4Food-järjestelmä muodostuu kylmäsäilytys- ja pakastelokeroista sekä kuivatavaralokeroista.

Lokero­yhdistelmä tarpeen mukaan
Viimeisen kilometrin tehokkuus
Käyttö pilvipalvelussa
Enemmän mukavuutta
Lämpötilojen hallinta
Erillisenä tai integroituna
Ympäristö­ystävällisyys

Lokero­yhdistelmä tarpeen mukaan

Click4Food-järjestelmä muodostuu kylmäsäilytys- ja pakastelokeroista sekä kuivatavaralokeroista. Lokerojen määrä ja tyyppi voidaan määrittää elintarvikkeiden ennakoidun määrän ja tyypin mukaan.

Viimeisen kilometrin tehokkuus

Click4Food auttaa alentamaan kustannuksia, kun kauppa voi toimittaa useita yksittäisiä tilauksia samaan toimituspisteeseen.

Käyttö pilvipalvelussa

Kauppa voi täyttää tilaustiedot myös pilvipalvelussa. Pilvipalvelussa kauppa voi lisäksi muokata tilauksia, tarkastella varattuja lokeroita ja nähdä tilausten lokitietoja.

Enemmän mukavuutta

Click4Food on käytännöllinen, jäähdytetty lokerikkoratkaisu, joka tehostaa verkkokaupassa tilatun ruuan nouto- ja kotiinkuljetuspalveluja sekä kaupan että asiakkaan näkökulmasta. Kauppa täyttää tilauksen käyttöliittymämoduulin avulla ja lähettää asiakkaalle tekstiviestin. Tekstiviesti sisältää koodin ja noutoajan tilauksen noutamista varten.

Lämpötilojen hallinta

Lämpötiloja voidaan säätää verkkosovelluksella. Jos lämpötilat eivät ole määritetyllä alueella, järjestelmä antaa valvojalle automaattisen hälytyksen. Järjestelmä myös tallentaa lämpötilojen historiatiedot.

Erillisenä tai integroituna

Click4Food-järjestelmä voidaan sijoittaa olemassa olevaan myymälään tai vaihtoehtoisesti erillisenä tarkoituksenmukaiseen / soveliaaseen paikkaan – valinta on sinun. Koko järjestelmän muoto voidaan myös muokata keskilattia- tai seinänvieriasennusta varten.

Ympäristö­ystävällisyys

Click4Food käyttää vain luonnollisia kylmäaineita.

Katso video>Video

Click4Food Kasvattaa monipuolista asiakaskokemusta

Myymälässä

Myymälästä noudettaessa ei Click4Foodin ansiosta tarvita henkilöstöä antamaan elintarvikkeita asiakkaalle, joten noutopalvelusta tulee entistä tehokkaampaa. Lokerikot voidaan sijoittaa myymälärakennuksessa paikkaan, jonne on helppo päästä ja joka ei ole kaukana parkkipaikalta.

Lähellä asiakasta

Elintarvikkeiden kotiinkuljetuspalvelussa kuljetuskustannukset nousevat merkittäviksi ja asiakkaan tulee olla tavoitettavissa annettuna ajankohtana. Yhdistämällä Click4Foodin kotiinkuljetuspalveluun, voidaan useita tilauksia toimittaa samaan noutopisteeseen ja näin säästää kustannuksia. Koska toimitus tehdään lokeroihin, asiakkaat voivat noutaa tilaukset heille parhaiten sopivana ajankohtana. Noutopiste voidaan sijoittaa lähelle asiakkaita, esimerkiksi asuin- tai toimistorakennuksen aulaan tai parkkihalliin, jolloin nouto on mahdollisimman vaivatonta.

Kotimatkan varrella

Click4Food antaa uusia mahdollisuuksia tavoittaa liikkuvat asiakkaat heidän jokapäiväisellä työmatkallaan. Matkaa tekevillä asiakkailla säästyy ylimääräinen käynti kauppaan, jos noutopiste sijaitsee kotimatkan varrella esimerkiksi julkisessa asemarakennuksessa. Click4Food voidaan myös siirtää helpommin kuin kivijalkakauppa, jos noutopisteen sijainti ei tavoitakaan asiakkaita.

Lataa esite>Lataa